[O1] Podkładka silikonowa pod ramkę oświetlenia na tylnej kl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ole$
    Classic
    • 2008
    • 13

Dołączę się do tematu - u mnie to samo, rozebralem wczoraj drzwi i okazało sie ze rozpadla się ta zębatka od silnika na która sa nawinięte linki które okazały się "pomięte". Silniczek chodzi, szybę podparłem kołkiem - i mam pytanko czy wymiana mechanizmy ktory na Allego kosztuje ok 80 zl sprawi mi jakis większy problem??

[ Dodano: Pią 27 Lut, 09 14:37 ]
    Dołączę się do tematu - u mnie to samo, rozebralem wczoraj drzwi i okazało sie ze rozpadla się ta zębatka od silnika na która sa nawinięte linki które okazały się "pomięte". Silniczek chodzi, szybę podparłem kołkiem - i mam pytanko czy wymiana mechanizmy ktory na Allego kosztuje ok 80 zl sprawi mi jakis większy problem??
    Lepiej 5 minut później, niż 50 lat za wcześnie
  • abitwx6
    Drive
    • 2007
    • 67

Witam,
    Jak w temacie gdzie mogę kupić albo z czego zrobić?
    2.0 APK BRC S24
    2.0 AZJ BRC S24

Komentarz

• Guguś
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1212

abitwx6, Jeżeli chodzi Ci o tą ramkę w której jest otwór na zamek to jak byłem w ASO ostatnio to nic takiego nie mieli, wykorzystałem silikon łazienkowy, taki którego używa się naprzykład przy montowaniu zlewów lub prysznica coby woda się nie lała, delikatnie pociągnąłem z wyciskacza - pistoletu do tych silikonów, potem po doklejeniu należało elegancko dookoła szmatką miękką wyczyścić i teraz woda się nie leje.

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• abitwx6
        Drive
        • 2007
        • 67

Chodzi mi o ramkę w której jest oświetlenie tablicy rejestracyjnej (otwór na zamek zresztą też). Myślałem nad silikonem ale wolałbym gotową albo arkusz żeby wyciąć samemu. Gdzieś czytałem, że to jakaś folia firmy 3m ale przeglądając ofertę niewiem która się do tego nadaje.
        2.0 APK BRC S24
        2.0 AZJ BRC S24

Komentarz

Pracuję...